رهپویان هدایت: دراویش فرقه نعمت الهیه، نورعلی تابنده قطب پیشین فرقه را بهعنوان یک حقوقدان قبول دارند و بهدروغ وی را با لقب متحول کننده حقوق ایران در فضای مجازی مطرح میکنند.
با نگاهی به مکتوبات بهجامانده از نورعلی تابنده، هیچ نظریه و راهکار مؤثری برای اجرای حق و عدالت از سوی وی مشاهده نمیشود و بلکه میتوانیم بگوییم قطب حقوقدان فرقه نعمت الهیه از ناقضان مشهور حقوق در کشور شناخته میشود.
وی دریکی از مکتوبات خود آورده است: قانون اساسی کشور تبلور خون شهدای تاریخ است فریاد هل من ناصر ینصرنی بر میآورد. آن را بشنوید که فریاد میزند استحکام مرا به خاطر قدرتطلبی و بهانه حفظ وحدت درهم مشکنید.
در ادامه همان مطلب، به این اصل قانون اساسی اشاره میکند: طبق اصل 36 قانون اساسی که مقرر میدارد حکم به مجازات و اجرا آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و بهموجب قانون باشد در مقام تأیید این اصل در مکتوباتش نوشته است: بنابراین فقط قانون است که میتواند اعمال مجازی را تحریم کرده ، به آن عنوان جرم اعطا کند و مجازات تعیین نماید.
اما در حقیقیت و عمل مشاهده میشود نورعلی تابنده در اواخر عمرش، نه تنها به گفتههای خود پایبند نبود بلکه کاملا بر خلاف آنها عمل کرد.
پس از دستگیری دراویش داعشی در غائله گلستان هفتم، بارها در سخنرانیهای خود در جمع دروایش، به صراحت از رفتارهای وحشیانه دراویش حمایت کرد.
وی علی رغم اشراف کامل به مجازات جرایم ارتکابی دراویش داعشی، نسبت به احکام مستدل و مستندی که براساس قانون اساسی، قوانین جزایی و کیفری توسط قضات قوه قضاییه صادر شده بود اعتراض داشت و آن را ناعادلانه و مغرضانه خواند.
دراویش فرقه نعمت الهیه، برای اجرای نمایش مظلوم نمایی قطب فرقه در اذهان مریدان بیچاره، مساله حصر را مطرح کردند. ادعای دروغین حصر خانگی نور علی تابنده با ملاقاتهای هفتگی مریدان در دولتسرا ، برگزاری مراسمهای خانقاهی،رفت و آمدهای بدون ممانعت، کاملا افشا شد.
اما جالب است بدانید که قطب حقوقدان فرقه نعمت الهیه، علی رغم اینکه هیچگونه محدویت و ممنوعیت قانونی نداشت، مساله دروغین حصر را باور کرده بود و بارها در میان دراویش ، از حصر و مشکلات آن صحبت میکرد.
بعد از گذشت یک سال از غائله گلستان هفتم ،تعدادی از دراویش پیش از اتمام محکومیت شان براساس رأفت نظام انقلاب اسلامیاز زندان آزاد شدند. بعد از چندر روز نورعلی تابنده با بی گناه و مظلوم خواندن دراویش زندانی، از مسئولین کشور ، آزادی همه زندانیان را طلبکار شده بود.
این قبیل رفتارهای غیرقانونی از سوی نورعلی تابنده به شدت مشاهده میشود که مجال ارائه تمام آنها نیست، اما آنچه که میتوان نتیجه گرفت این است قطب حقوقدان فرقه نعمت الهیه ، به هیچ یک از آراء و نظرات حقوقی خود اعتقادی نداشت و عملکرد خصمانه وی عاری از هرگونه شاخصههای حقوقی و قانونی است و به راحتی حقوق انسانی شهروندان این ملت را زیر پا گذاشته است.